Gyakran ismételt kérdések


IDŐPONT FOGLALÁS !

A fotózásra való bejelentkezésnél nálunk nincs előlegre szükség és szeretném, hogy ez így is maradjon!

Azonban sajnálatos módon, megszaporodott azok száma, akik egyszerűen elfelejtenek eljönni!

Ezzel foglalják más elől a helyet és feleslegesen foglalják le az időmet is!

Ezért kérek mindenkit, hogy erősítse meg az érkezését, a fixált időpontja előtt legalább 24 órával, egy üzenetben!

Ha ez nem történik meg, kiadom az időpontját a következő érdeklődőnek!

Csak e-mailben vagy Face-en történő bejelentkezésre, nincs lehetőség! Jelezheted szándékodat és időpont elképzelésedet ezek egyikén, de szintén a visszaélések miatt, csak a telefonszámmal párosítható bejelentkezéseket tudom fogadni! Telefon, viber, sms...

A fotózási időpontok, általában egy hétre előre telítettek! Ezt kalkuláld bele a foglalásba! Illetve az anyag elkészülésére is várni kell még egy-két napot!


SMINK és FRIZURA!

A fotózáshoz elengedhetetlen a smink!

Ez speciálisan a stúdióvakukhoz van elkészítve. Tehát más technikát igényel, mint egy utcai verzió! A STÚDIÓNAK saját sminkese van, az ehhez szükséges képzettséggel és szakmai rutinnal.

A kezemből kiadott munka engem minősít! Ezért komplett szolgáltatást kapsz!

Lehet, hogy Te vagy a barátnőd nagyon rutinosan sminkeltek, de itt erre sajnos nincs lehetőség!

Nincs időm a tesztelgetésre, hogy sikerül elkészítened megfelelően a sminked, vagy nem. Többször ráfutottam már a "profi vagyok, ezt tanultam" verzióra. Utána olyan fejek születtek többnyire, hogy elsírtam volna magam!

ITT TEHÁT csak a STÚDIÓ SMINKESE SMINKEL!

Két eset van amikor elhagyható a smink!

Az egyik a tesztfotó. Mint írtam, ezt igényesebb felhasználási célra nem ajánlom!

Szerintem kidobott pénz, de ha valaki ezt szeretné, legyen az igénye szerint!

A másik, ha a képsorozatod arckitakarással kéred!

A fodrász nem kötelező! Teljesen megfelelő, ha a saját hajszobrászod szolgáltatásait veszed igénybe!

Mivel párszor előfordult, így a félreértések elkerülése végett leírom! Ez egy fotóstúdió, nem fodrászat!

A frizura, vasalást, tűzést, csavarást, stb. jelent!

Így itt festés, vágás, melírozás, mosás, NINCS!


HOGYAN ÉRKEZZ A FOTÓZÁSRA?

Bármilyen hihetetlen, de ha előző napon vagy éjjel, sikerült kellőképpen szétcsapatnod magad, az látszani fog a képeken! Fotós vagyok, nem varázsló, ezért kérnék mindenkit, hogy a fotózásra, összeszedet állapotban érkezzen!

Aki úgy érzi, hogy igény lenne némi karbantartásra, azt a megfelelő helyen, a megfelelő időben végeztesse el!

Az alap retusba nem számít bele, a manikűr, a hajfestés (színezés) a szőrtelenítés, sarok és lábápolás stb...

Tehát ne csodálkozz azon, ha erősen lelakott állapotban érkezel, majd foghegyről odaszól nekem, hogy  a félcentis hónalj kutya meg a bozontos lábszőrzet eltüntetését oldjam meg Photo Shop-al, akkor lényegesen emelkedni fog a végén a számlád!

Próbáljatok meg homogén bőrszínnel érkezni! Egy erotikus fotón (néhány ritka eset kivételével) kiábrándító a trikó, papucs, rövidnadrág, stb. folt. Láttam több olyan esetet amikor a kontraszt a tej fehér és a kokszolt fekete volt.RUHÁK-KIEGÉSZÍTŐK

Sajnos nem mindenkinek adatott meg az ÖNKRITIKA gyakorlásának a képessége. Kérek mindenkit próbáljon meg számára előnyös ruhákkal és kiegészítőkkel készülni a fotózásra! Alapelv, mutassuk az előnyöset, takarjuk az előnytelent.

Manapság már nem olyan kedvelt a Photo Shop mértéktelen használata. Szerintem nem árt, ha köszönő viszonyban vagy a képeiddel. Természetesen Te vagy a megrendelő, így ennek a mértékét Te határozod meg. Viszont ha hibáidat megpróbáljuk megfelelő pózokkal, ruhákkal és kiegészítőkkel korrigálni, jobb végeredményt kapunk!

NÉZÜNK A TÜKÖRBE! ÁLTALÁBAN NEM HAZUDIK!

Én is ezt tettem és segített! Évek óta a fényképezőgép megfelelő oldalán állok! :-)MIKOR GYERE HOZZÁM FOTÓZÁSRA és MIKOR VÁLASSZ MÁST?

Elsődlegesen erotikus fotókat készítek. Szeretem a dinamikusabb, látványosabb pózokat és képi elemeket. A provokatívabb, akár extrémebb irányzat, közelebb áll hozzám, mint a fashion, vagy a klasszikus boudoir photography.

Akkor tudunk érdemben jól együtt dolgozni, ha elképzeléseink e téren egyeznek! Akkor kérj fel a fotóid elkészítésére, ha tetszenek a munkáim! Ha ez nem így van és teljesen mást szeretnél, feleslegesen raboljuk egymás idejét!

Lehet ötletelni és fotókat nézegetni! Viszont ne kérd tőlem, hogy reprodukáljam neked mások munkáit! Lehet, hogy az konkrétan rád sem szabható, de főleg azért ne, mert engem is kifejezetten bosszant, ha valaki durván másolja a munkáimat, stílusomat!

Akkor sem én leszek az embered, ha teljesen konkrét elképzelésed van a képeid elkészítéséről. Esetleg szuper fotókat készítesz magadról telefonnal és csak azért hívtál fel, mert a barátnőd is volt már nálam. Számodra elég, ha csak nyomkodom az exponáló gombot, miközben Te a tükörben bénázol valamit. Azután ha szerencsénk van, talán lesz benne pár használható kép.

Én képeket alkotok, lehetőleg a legjobb tudásom szerint. Elég, ha megadod az irányvonalat és a többit rám bízod! Ebben az esetben olyan fotókat fogsz kézhez kapni, ami tetszeni fog.


Az oldal a világ legkönnyebben használható weboldalkészítőjével, a Mozellóval készült.

 .